Bio Greenmark adzuki bab 500g

980 Ft

Az adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás.

Serkenti a vese működését, természetes vérnyomás-, koleszterin- és inzulinszabályozó.

Felhasználása:
Ragukhoz, salátaként, szalsza alapjaként, szendvicsekhez is használható.
Távolkeleti ételek fontos összetevője.
Csíráztatva salátaként fogyasztható.

Főzés:
Főzési ideje kb 45 perc

Diéták:
Candida diétába is beépíthető. A csíráztatott bab azonban csak főve ajánlott a candida diétában.
Glikémiás index: 35

Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1493 / 357
Fehérje (g / 100 g) 21,5
Szénhidrát (g / 100 g) 58,4
Zsír (g / 100 g) 1,6
Élelmi rost (g / 100 g) 7,5

Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitaminok: A, B1, B2, B3, B6, E

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bio Greenmark adzuki bab 500g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart