Kakaóvaj pasztilla (finomított) 500g

4.955 Ft

A kakaóvaj a kakaóbabból kivont tejszínszínű zsír, jellegzetes ízzel és illattal. A csokoládégyártás mellett a kozmetikai iparban is széles körben elterjedt alapanyag.

 

Kiváló hidratáló hatása miatt már évszázadok óta használják a bőr puhítására és rugalmassá tételére.

 

Az egyik legstabilabb, erősen koncentrált zsír, testhőmérsékleten olvad, könnyem felszívódik a bőrbe.

 

A legújabb kutatások kimutatták, hogy erősíti az immunrendszert, sőt még a rák megelőzésében is segíthet. Japán tudósok ezt magas polifenol-tartalmával magyarázzák, amelyek gátolják a daganatos sejtek kialakulását.

 

Shea vajjal keverve vagy önmagában nagyon jó testápoló.

Kategória:

A kakaóvaj a kakaóbabból kivont tejszínszínű zsír, jellegzetes ízzel és illattal. A csokoládégyártás mellett a kozmetikai iparban is széles körben elterjedt alapanyag.

Kiváló hidratáló hatása miatt már évszázadok óta használják a bőr puhítására és rugalmassá tételére.

Az egyik legstabilabb, erősen koncentrált zsír, testhőmérsékleten olvad, könnyem felszívódik a bőrbe.

A legújabb kutatások kimutatták, hogy erősíti az immunrendszert, sőt még a rák megelőzésében is segíthet. Japán tudósok ezt magas polifenol-tartalmával magyarázzák, amelyek gátolják a daganatos sejtek kialakulását.

Shea vajjal keverve vagy önmagában nagyon jó testápoló.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kakaóvaj pasztilla (finomított) 500g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart